sick days



hahah ja såhär har min dag sett ut, och kommer förmodligen göra imorn också, är hemma då också wiho :D men nu ska jag ägna resten av min kväll till desperate housewifes (min räddning när jag är sjuk)
vi höööreees ! / tildurrrrr

still siiiiiick


© miiiig såklart !

mihihi det här är vad jag sitter och äter just nu, mums (a)
jordgubbar & glass måste seriöst vara det godaste som finns,
särskilt när jorgubbarna är varma. haha nu känner ni er lite suktade va ? :) mohaha. men snacka om att jag får vårfeelings nu, sitter liksom och äter jordgubbar & så är det varmt ute också.
aja, nu ska jag iaf kolla på desperata hemmafruar. ska kolla om säsong 3 och uppåt. (;
puss på rumpan
/ v


plus och minus



på minus listan idag:
- 39 graders feber igår, nu är det lite bättre iallafall, orkade ta mig ur sängen upp till datan :')
- kan typ inte prata
- prov i slutet av veckan ;/

på plus listan idag:
- har laddat ner desperate housewifes säsong 4!
- har inte feber så ofta, det här är typ andra gången i mitt liv.
- MIN NYA MOBIL! fick igår (a)
- det börjar bli vår!
- slipper skolan
- snart påsklov
- på två elr tre dagar har jag typ ätit lite ben&jerrys och en macka, haha har inge matlust :P öhm vet inte om de ska va på plus elr minus (;

adioooosss
/tilda

Vet ni ..?

.. Nu är det bara en vecka kvar till jag åker till spanien med fotbollslaget ! fyfaaaaaaaaaan vad kul ! jag ska ju bo med jojo där. och du och jag ska ha det bäst, eller hur sötis ? :)




kom på att det är skit mycket jag måste hinna med innan på måndag också.
eller nja, inte jääättemkt, men ganska iaf.. :)

* köpa en ny bikini till, aladinbyxor, solglajer & fliflops
* rakpermnenta håret. haha orkar inte med mitt afro typ -.-
*fixa passet
* köpa nya fotbollsstrumpor & sportbh
* hitta mina benskydd :O
*ska kanske passa på och slinga hela håret hos frisören också ..

/ vendela


090330

Tjafan ! vendela är det som skriver nurå. är hemma idag men det börjar bli lite bättre, så maybe att jag drar till skolan imorgon. wihoooo ! :D haha för tror det eller inte, efter att ha varit hemma över en vecka börjar man faktiskt längta lite till skolan :O
mihih men en fågel (snarare en mulåsna) viskade i mitt öra att tildis också är hemma idag, så jag tror jag ska ringa och störa henne. mohaha.
hörs ikväll, i guess.
kärlek


haha jag & tildus i somras. ignorera fuckfacet till höger.
GE OSS SOMMAR !

jag är död

fyfan vad det suger att vara sjuk .. -.- har inte blivit något bättre knappt, på en vecka liksom ? orkar verkligen inte vara sjuk mer, vill bara dra ut och träffa lite folk. men det går ju inte :@ blööööh.
aja, nu åt jag frukost för ett litet tag sen.. (a) vaknade inte föräns vid 4 tiden och gick upp vid halv 6. hahah det är typ så mitt liv ser ut nu, allt jag gör är typ att sova. kul liva asså. verkligen. -.-
weeell, ska kolla på rosa the movie nu. sötaste filmen som finns :$
pussen !
/ v

orkar inte lägga upp bilder

hallooo :)
jag är verkligen helt död.
menska skriva lite ändå :)

helgen har spenderats med massa fiina vänner, i fredags åkte jag amanda, denise, elvira och linnea till forum, köpte en rosa tunika och svarta jeansleggins. sen mötte vi emma elin och angelica och var med dom ett tag (: sen åkte jag mandooe och elvis hem till mig och sov där. elvira underhöll oss typ halva natten med att berätta massa alfons åberg avsnitt typ , eller nått sånt.. ja hon är som ohn är :)

och idag då, amanda var tvungen att åka hem och plugga på dan, så jag och elvira åkte till stan vid halv två, för vi skulle på bio 20 i nio, och vi tyckte det vara onödigt att åka hem emelllan. hahah så först åkte vi till östermalm/stureplan (och träffade linda rosing mihi) ,och gick typ huuuuuuuur långt som helst , för vi gick typ vilse hahhaha , och sen åkte vi till sergel . MEN SERIÖST det känns som jag har gått typ 500000 mil idag , HAR FAN GÅTT I STAN I 7 TIMMAR :O ah men iaf, sen efter sjuuu låååånga timmar så mötte vi amanda angelica emma och sandra och kollade på en shopaholics bekännelser, och sen kom jag hem nån gång vid tolv.

och nu känner jag mig helt sjuuuk, får typ hostattacker heela tiden och min hals gör jääte ont :(:(
men nu ska jag fan ta och SOOOOVA , hörs sen töntar
btw,jag kämneer att det här inlägget blev lååångt.
och sen sak till : ÄLSKA creole hööhöö :)

/ tilduuus

fotaboll

holaaaa. orkade inte skriva igår, finns inget att berätta liksom.
anyways, nu ska jag iaf kolla på sverige - portugal. goo sverige vaffan ! :')
och så spelar ju christiano ronaldo, mums.. (a)

här är nåra bilder från när jag och jessica hejade på sverige under em i somras. vi var på åland och bodde hos papi då. hahaha vi gick omkring där som värsta sverigehuliganerna :')

jaaag. hahaha vad ful jag var. haha och what's up med låret ? ser asstort ut, till och med större än i verkligheten :O


jessica sötnos !

aja nu börjare.
ciao
/ vendela

rip min mobil

hejsaaan gullungar. nu ska jag strax åka till det där slottet, ska bara packa iordning det sista (; kommer hem imorgon eftermiddag, men jag tror jag kan skriva där, för vi tar med den bärbara datan. mihi nu blir ni glada va ? haha nej driver.
men men, vet ni vad som hände idag ? iaf, imorse när jag badade så lyckades jag tappa min mobil i badkaret. så nu är den helt fucked up och vissa knappar funkar inte. men som tur är har jag fått tillbaka min gamla mobil som var på lagning, men den är också fortfarande paj. fast inte lika mycket som den jag har nu. haha men seriöst, hur lyckas jag egentligen? grejen är att jag hade inte ens mobilen medans jag låg i badet. utan råkade typ ''kasta'' den i badet. haha jag är seriöst den mest klantiga människan som finns :')


rip


mihi morfinmannen

shululul vendela is here. :) har inte orkat blogga idag, för har blivit ännu sjukare. men nu har jag iaf varit hos någon doktor och fått medicin. fast den innehåller morfin, hahaha och är inte det typ en drog ? :') jaja, förhoppningsvis blir det bättre så jag slipper ligga hemma och dega en vecka till. för då dööööör jag seriöst av utråkining !
imorrn ska jag ju inte heller till skolan. ska ju till det där slottet -.- och alla där är typ antingen 5 år eller 1000 år gamla -.- alltså inget kul alls, så alla ni måste smsa mig !
anywaays, nu ska jag kolla på honey. bääästa dansfilmen ever ! så bra ska jag fan också bli (a) haha yeah right liksom.
menmen vi hörs imorrn sötnosar


lalallaa

helluu allihopa :D
sitter här med emelie, idag har vi vart med jojo och pluggat, men vi la av efter ett tag och jag smsade med världens sötaste hahaihihih :D<33

btw, idag var vi bara 11 st i klassen, och nu smsade jojo och sa att hon hade feber så imorn kmr vi säkert bara va 10 ;O hahah :)

puuuuuuuss
/tilda


now dance fucker dance

hhaha, jag och vendela är lite dåliga på att komma ihåg årtal, t.ex på inlägget "emo vendela" så har vendela skrivit 05, fast de va 07 (; och sen har vi bilder från 08, som vi trodde var 06 eller nått (: hahah!

well, nu ska jag fixa mig och dra till skolan, hörs sen!
/tilda


onsdaaag

tjuuulullulul
ja idag var det 12 stycken i våran klass som var där, och egentligen är vi 25 typ. hahhah sjuka jävlar :)

jaaaaa efter skolan drog vi (jag nebi & manda) hem till linnea först och käkade lite, sen åkte vi till sickla. köpte en röd/vit pumatröja och gråa tygskor, och sen testade jag och amanda en blommig byxdress, hahha måste visa bilder sen, orkar inte ladda in nu (;

BTW, inte en enda anmärkning på heeeela veckan! :D WIHOO!
och en sak till, tänkte köpa en mikro och ha på mitt rum, vore lite fiffigt om jag skulle vilja göra popcorn :) nån frivillig som vill sälja sin mikro?

puss & hej kalaspuff
/tildaaaa :)

fyfan för allt

vendela häääär. ´har 39.2 graders feber och har tappat rösten. det lutar åt att jag fått influensa eller halsfluss. fyfaaaaaaaaaaan. neee, jag måste gå och lägga mig innan jag typ svimmar.
puss och gull

twilight <3

helluuu (: nu sitter jag och käkar frukost och ska strax kolla på twilight. seriöst, den filmen = kääärlek ! han är så jävla snygg. jag vill också ha eb vampyr som räddar mig hela tiden (a) höhö.
egentligen borde jag plugga till so & no proven. men orkar inte. haha fattar ingenting ? så jag måste dra till skolan imorrn och snacka med min nolärare .. haha och så måste jag till sickla imorrn och köpa en tröja tills på fredag, då jag är ledig från skolan. vi ska typ åka och fira min morfar på något slott som ligger i typ nowere ? så jag ska göra noprovet tidigt på måndagsmorronen. hääääärligt -.-
jajaaaa puss på rumpan
/ vendela


what happend in vegas

alohaaaa! kollade precis på what happend in vegas. den är sjuukt rolig. haha sitter typ och garvar helt själv :') i rekomenderar den. (;
nu trorjag att jag ska kolla på mean girls. är hemma från skolan imorgon med, så jag kan sova länge - chiill ! tror inte jag kommer ligga så mycket efter i plugget heller, för jaz ska ta med läxorna till mig. haha
har inga bilder att lägga in heller,
hahah har ingen aning vad det här är för något ?
jag och tilda är det som skriver iaf. kul att vi är fullt normala också ?



hahahahahahahahahhahahahahahahaha vi är fan sjuka i huvudet

menmen, hörs senare.
popusossos
/ vendelaaa



 


shululu



om en viss mikaela willumsen ser det här så är det den tröjan jag menar ! (: hahha ignorera den grymt fula bilden, hahahhahahahahahhahahahah typ ett år sen :P

/tildaaaa

VENDELA HÄR

haha hej sötnosar, bara så ni vet har jag inte ätit upp tildas tuggummin.
hon sa precis i telefon att hon kom på att det var hon som ätit upp alla (gordito varning) och att det lät bättre att skylla på mig.
HAHAHA fail tilda, fail.


me gusta chicle




btw, jag misstänker starkt att vendela har snott tuggummi från mitt paket på mitt skrivbord ;O
/tildaaaaaaaaaa

fittförkylning

tjafan !
haha sitter och kollar på du är vad du äter. nolifer jag är assåå !
min hals gör så jäääävla ont så jag dör, seriöst. får typ blodsmak i munnen och allting ? får se om jag drar till plugget imorrn. oom jag är hemma så kommer jag ligga sjukt mycket efter i allt också. hääärligt liksom :) det dessutom våffeldagen imorrn också ! haha och då måste jag ju liksom dra till gården och käka våfflor. höhö stolt tjockis ! så neee, det lutar nog åt att jag går till skolan.
aja back till du är vad du äter nu.
pysssssss
/ tuffingen vendus

tim tha fisk i ett fiskenät

hej igen töntar, glömde säga att jag och emelie spammade alla killar i klassen på sms idag, vi skickade typ 40 st "hej" sms, hahha sen skulle dom hämnas, då fick emelie 150 st sms, ja vi i klass 7a kan roa varandra (:

  
lite bilder också, höhö (: för er som inte fattar humorn på bilden 2 så heter han fiskaare i efternamn, haha :D

/tildaaaaa

plugg

heeeej sötnosar :)
nu sitter jag här med maaaaassa läxor jag måste göra, men orkar verkligen inte! Ska läsa 20 sidor i no liksom, och kunna allting, kuuuul. Sen har vi spanska & engelska också men de orkar jag inte göra nu :P och btw är jag helt död, somnade på typ alla lektioner , och i natt sov jag 5 timmar, wiho.

jaja imorn ska jag till sickla med amanda och kanske linnea, måste verkligen ha nya kläder ! och vendela kom till skolan imorgon annars slår jag dig!

PUUUSS
/tilda






tilda, vare meningen att jag skulle bli rädd eller ? pppfftttt, bättre kan du din tönt.
ofta jag vill träffa dig liksom ? bara pyyyyttelite kanske, knappt någonting (a) höhö
/ vendela


me like


Fredric - Min vän


Rastegar ft patrizia - Om vi inte


Anton & Affe - älskar dig

fyfaaaaaaaaaan vilka minnen asså ! :') 

vendela skriver

holaa guapoos. skulle egentligen dragit till skolan idag, men jag är sjuuuuuk. seriöst, blir så jäävla lack ! jag blir alltid sjuk typ. nu har jag fetaste förkylningen och feber .. :/ jag som verkligen behövde gå till skolan idag, för vi ska gå igenom noprovet. jaja, jazzie ska iaf anteckna åt mig (: tack sötnos !
nu ska jag typ kollapå film eller ngt, och försöka plugga typ.
puuusssss

ingen rubrik, bara kärlek

shuue breee alla !
vendela hääääär.
idag har  jag som sagt varit med tilda, wille och tim. haha det var naaajjjs. först var jag och tilda hos wille (hehe vi gjorde intrång där), sen kom tim och då drog vi till pizzerian. där åt tilda en kebabtallrik. *gordito unge* haha nej driver, jag älskar dig tilda, även fast du är lite knubbig. :) aja resten av kvällen var vi hos tilda och chillade.
hahaha juste, tim lekte bög också. eller nej förresten, kom på att han är bög. :)
mohaha jag har bevis (a)



hahah så söt ! hahahahaha
jaja, ska torka håret nu.
CIAO

tjo bre tattare

tjaaa fjantar (:ö
tilda den tuffa skriver nu, jag och vendela ligger i min säng med tim och wille,haha :) idag har vi gjort intrång hemma hos william oscarsson.

och sen har vi discobowlat med våran tuffa klass, yeeah :D
nu ska tim klä ut sig till tjej,
puss! (:

emo vendela

hej sötnosar. jag och tilda vaknade nyss, och nu ska vi typ fixa oss och äta frullebulle. :)
det är sjukt najs för vi börjar 13.20 ! ifs så slutar vi typ 5, men ändå.. (a) haha
fast vi typ döööööööööööööööör. för det är snö ute ! FYFAN FÖR SNÖ ! seriöst. det finns inget värre än snö, i mars liksom ? det ska vara vår nu !
näää, nu ska jag gå och bli emo.
puss
/  v to the endela


hahah tilda & jag 05 !
fyfan vad fula vi är :)

tuff tuff tuff

heeeeeeeej bloggen :)
nu ska jag och vendela sova.
mvh ulla-karin

hahhahah



HAHAHAH! detta kallas humor a'la vetilda deriksson

RSS 2.0