bäst häst

VAAAAAAAAAAAAALBORG!
firas med dom allra bästa <3
/tilda

vååårkärlek..? :)

sickla idag med bääästaste malin, köpte en lila tröja och lila nagellack till valborg, wie :) på fredag blire nog inköp av guuldkort med mickis och malin (och kanske alex) WIIHO! :)

HARE BÄST FÖR DE KOMMER JAG HA ! :D pussheeeeeeeej <3
/tilda

  
bilder från igår;)


the eend ..

hoolaaa, slutar blogga här nu ! det är upp till matilda om hon fortsätter att blogga, men jag slutar som sagt. kan hända att något inlägg dykerupp på www.vendejla.blogg.se, min gamla. ;)
men tack för alla sötnosar som läst !
stor fet puss till er asså! :')

tisdag :)

vart med neeeah hela dagen, eller ah vi kollade på innebandymatch med tim fredde och viktor typ vid sju :) (HAHAHA FYFAN VA KUL JAG OCH NEAH HADE ÅT EN DAMDAAAM SAK, KILLARNA KAN INTYGA!) sen har vi bara vart hos mig och tagit de lugnt och haft de myyysigt :) nu e klockan typ halv ett, och fyfan de e skola imorn.. lyllos madde som har ledigt resten av veckan! :O aja imorn ska jag vaara med malin älskling, och sen på tors äre vaaaalborg! ska firas med neah elvira och malin, och madde johanna och julia kanske :) får se vad som händer!
puss tilda


NI VET VILKA.

eftersom en av er inte svarar på mina sms, och den andra vägrar förstå, skriver jag här. Just nu är jag så jävla lack på er, hoppas ni fattar det ? det ni är sura för och hur ni beter er, är så jävla omoget. jag är inte med er i skolan en dag. nej oj, då dissar jag er tydligen hela tiden för L. en dag, och jag är helt typ raderad ur era liv eller vad man säger ;O hört talas om att man kan ha fler vänner? och nej, jag dissar inte er hela tiden. idag, hade jag bestämt med en av er. jag ville vara med er, men hela dagen idag kollade ni typ snett på mig kändes det som, så L sa att hon kunde följa med mig och hämta cykeln istället och va med henne. sen blev vi typ vänner, och jag sa att L skulle följa med, men om du ville så kunde du ju också vara med och vi kunde följa med dig och hämta din cykel. senare såg vi att vi hade träning som började typ 5 eller något, men jag sa att vi fortfarande kunde följa med dig. men nej, DU ville inte. när vi skulle dra och kolla på träningen (L skulle träna först, jag skulle kolla) och L har problem blodkroppar, och om hon är minsta sjuk får hon inte träna, så hon tränade inte heller. och eftersom det var så jävla kallt, och vi ska till göteborg ville vi inte bli sjuka, så vi struntade i att kolla på träningen och drog hem. och för det så håller jag tydligen på och ljuger för er, och nu kan ni tydligen inte lita på mig längre. MOGET hörrni, moget. fyfan, trodde mer om er än så. jag försöker fan ställa upp för er hela tiden. en av er, '' din kille'' lät jag sprida ut falska rykten om mig utan att klaga, för jag ville inte förstöra för er två, för jag tyckte du var värd det liksom. den andra av er dissade jag bland annat några andra för i helgen, för att jag skulle vara med er. coh då är jag inte en gång med er och missuppfattade allt, så får ni flipp ? tack för er vänskap, ni är såååååååååååå äkta asså. fan för er. jag har inte förändrats, vem fan äre som har förändrads mest av oss, jag kan säga, att inte är det jag iaf.

090427

hej babes ! badade nyss och ska typ torka håret sen ska jag faktiskt sova ;O hah men är så sjukt trött så det inte finns ..!
anyways, dagen har varit galet chill. började med bio, sen, direkt efter på lunchen, drog jag och linny hem till mig och åt pizza & majskolvar. höhö. därefter hade vi gympa & håltimme. hahah på håltimmen drog jag & linny och köpte glass och klubbor.. (a) vi skulle egentligen ha spanska efter, men båda var så trötta och sega, så vi drog till centrum och hämtade min mammas cykel och skippade spanskan (vi har ju meeeensvärk hehe). resten av dagen har vi bara legat hemma och kollat på film och ätit kladdkaka och nudlar. HAHA våran dag har veeeerkligen inte bestått utav att äta .. :$;)
eller  justefan, vi har också roat oss med min lillasyster på studsmattan, har asmånga filmer därifrån. men ni får en så länge ! känn er lite glada nu va :)



haha min lillasyster är fan störd, men jag älskar henne iaf .. :)


skuttar runt

äta möjlk ansiktsbehandling vendela cola roligafolkvidkonsum roliga filmer ny mascara sommarvärme kall balkong

så kan dagen också beskrivas :) pusspuss / tilda

kort

tjafan gullungar ! ligger och solar just nu, senare idag ska jag in till stan med linny, elin & tilda. trevligt värre asså (: haha sorry för att vi inte orkat skriva något, vi ska skärpa oss. it's a promise ! höhö
aja, ska fortsätta att försöka bli niggaah.
puss / vendela

tilda häär

hej älsklingar, ska precis dra till skepparholnen, ska typ på spa med mamma ;) haha a de blir väl mysigt. bilder från igår kommer sen :) PUSS!<3

lite biiilder

sitter hos neeeah som vanligt, vi är inne på freddes facebook och gör så alla tror han är psykiskt störd eller nått :) ahha juste vi åkte till donken igår vid två, hahahha och sen på bussen påväg hem somnade jag och nebi på bussen (på fredrik) hahahah :') ahmen nu ska vi väl fixa oss lite och sen dra ut, blir väl treevligt :)

aja här kommer lite biiilder:




haha eehm a den bjuder jag på,osminkad och supersexig


igårkväll


riktigt jävla skum bild ;S


HAHA största fjortisbilden!


maadde igår

aah sen vare lite andra knaasiga bilder :) haha men vi ska dra ut nu,pusspuss! /tilda


grillbilder haha

lite bilder från igår då vi grillade comes here :)


i love u


mihih ip


världens äckligaste groda som attackerade tim. hahah alla typ skrek :')


timpalimpa


hahahhaha wille hahahahaha skitsexig


haha adam (;


HAHAHAHHAHAHAHAH KAN INTE SLUTA GARVA så sjukt snygg




myspyys


jag älskar dig <3


wille tim å adam


haha sen äre en massa världelösa bilder som ni inte vill se.
men vi ska kolla på wild kids nu .. :$ hahah (a)
/ vendela


snabbsiv

hejsaan, sitter här med elin och vi ska precis käka. innan spelade ju vi match, som vi vaaaaann :D så nu är vi i semifinal. fast jag typ sög hela matchen men elin var asgrym :)
men vi ska kolla på film eller något nu, vi är typ helt döda :')
puss på rumoan / v

Utkast: hej älsklingar ...

hej älsklingar , vet att jag skriver med sne stil men orkar inte ändra. ska förklara lite om ikväll. haha de blev inte flaten ikväll, jag och nebi drog ut och mötte fredrik x2 och markus typ sen ah träffade vi massa. sen skulle vi till julia och alla där var helt sjukt packade, HAHAH RASSE TRODDE JAG VAR EN SAND LÅDA.:) , ah sen kom älskklings carro och annmari och tog hem j som var mest packad (stackare,jag älskar verkligen dig så mycket!). sen satt vi där med madde jonas julia alex och massa andra sen hände liute skumma grejer(usch usch usch). Eeh ah borde nog inte säga det här vem som helst kan läsa. men aah de va lite skum kväll, jjag och madde löste iallafall lite grejer fråm förrut när vi bråkade, gullunge finns alltid där för dig! <3

vet att jag skriver lite konstigt, men jag är bara lite trött, inte full, har faktist inte dryuckit en droppe alkohol! de va faktist några nyktra där och jag och nebhut var några av dom ! men aa snart ska jag och neah med viktor och fredde åka till donken i slussen, paaaaaaaaj <3

men ah de blev lite konsitgt, inte för jag tror att ni orkar läsa men ah.
puss puss / tilda

/ 24

hejsan babies  ! kom hem för ett litet tag sen. har varit och grillat vid pinnen med mina älsklingar linny, tim, adam & wille. sjuukt mysigt asså, verkligen sommarfeelings nu ! har inga bilder nu (haha feeel the pain motherfuckeers), men laddar upp dom när jag får dom av linny. well, vi slutade grilla vid nio kanske, då drog linny hem och jag drog till wille med adam & tim. vi typ gjorde ingenting, dom gjorde massa typ backflip eller vad det hetet på studsmattan och en massa. what a life asså.. :)
ajaaa, ska kolla på film eller något tror jag. ska upp halv tio imorrn, har fotbollsmatch mot skå hemma på ip klockan 12.45, så alla söta kommer och kollar ? :)
men vi hörs raringar
puss / v



hahahah jag dör. hahah sitter och garvar helt själv :') kul jag har asså, verkligen

thej

tjaooooo igen,sitter hos nebi fortfarande haha henke och hans 4 polare dunkar sönder väggarna hööhöh :D sover här ikväll, puuuuuuuuuss! / tilda

tilda häääer

HEEEJ älsklingar! sitter hos neeebi och chillar :) haha vi har solat med elvira frudie och sandra heela dagen, helt sjukt jävla varmt det har varit asså! :O och ikväll blire griiillning! mys!:)<3


söötnos <3

vendela har tråkigt

Hur svarar du i hemtelefonen ?
hallå det är vendelaa
Hur svarar du i mobiltelefonen ?
heeeeeej, eller typ hej tönt, hej sötnos, beror på vem det är (:
Ringer det mycket till dig ?
jarå det gör det väl`?
Ringer du mycket ?
hahaha jaa, orkar inte smsa ibland haha

Vem ringde du senast?
seixga ragnar

Dagens låt ?

darin - runaway, me liiike
Hur mycket pengar har du ?

helt ärligt, 0 fucking kronor
Senast kramat och när ?
malin, några timmar sen

Antal timmar sömn inatt ?

6 timmar ;O
Sov du ensam ?
yeeppspss
Vem sov du hos senast ?
haha adam eller jag vet inte, orkar inte tänka

Vem sov hos dig senast ?
elin babie

Vem vet mest om dig ?

tilda ? haha eller hon kännermig bäst iaf. och typ malin kanske
Vem vet du mest om ?

triooon maybe ? (a)
Vad ser du fram emot ?

SOMMAAAAAAAAAAAAAAR
Vad vill du ha just nu ?
pengar pengaaaaaaaaaar

Snyggast i Skåne just nu?

skåne är typ off, känner ingen där
Längtar du mest efter ?

sommar
Stör du dig på ?
falska personer
Vill du sova bredvid inatt ?
hehe många .. :$
Buss åker du oftast ?
401an

Årstid är det nu ?

vår typ
Anser du sig själv som snygg ?

haha nej ofta ?
Vem är snyggast ?

mångaaa .. (a)
Har du varit kär ?

haha nej typ inte, en gång, i trean. men det räknas inte. hehe
Är du kär nu ?

neee
Är du en bra partner ?

såklart (:
Har någon varit otrogen mot dig ?

neeepps
Har någon varit otrogen mot någon, med dig ?

va ? asså orkar inte tänka, somnar snart. hahaha
Har du någonsin varit otrogen mot någon?
njaaed
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad ?

både och ?
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast ?

hahah aah
Har du sett din bästavän gråta ?

ja ? annars vore vi typ inte bästavänner ;O
Vad åt du senast ?
donken vid typ 5, kom på att jag är hungrig nu. ahhaha
Har du varit på ett party ?

nej ? hahahha jo såklart :D
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror ?

jävla pedofil, han är fan 7 bast :')
Har du varit utomlands ?

yessir
Var är dina syskon just nu ?
deras sovrum tror jag
Vilken tid gick du upp imorse ?

halv 7 -.-
Vad gjorde du kl 2 inatt ?
soooooooov
Vad är det första du gör på morgonen ?

somnar om
Vad ska du göra efter det här ?
sooooooooovaaaaaaaaaaaaaa !

i brist på annat att göra. men nu ska jag sova, har längtat efter det sen klockan 8 typ :$ fattar inte vad jag gjort i typ 2 timmar haha.
och juste, det ryktet som alla tydligen vet, typ folk jag inte känner kommer fram och frågar, NEJ, jag är inte på g med någon i 94ornas fotbollslag. capish ?


walkmaaan

HAR FÅTT MOBILEEEEEEEEEEEN ! :D lalallalala nu är jag happyface (a) var och hämtade den i sickla med malin.. haha fikade på waynes, köpte godis &nåt på donken .. :$ heheh 150 kr fattigare är vi nu, asså typ 75 kr var. (; later kollade vi på mr big's träning, najsnajs.
nu vet jag inte vad jag ska göra, borde antagligen typ plugga. men jag orkar inte, har sagt att jag ska göra det hela veckan men har inte gjort det en enda gång. x) hahaha jaja, ska kanske ringa nån. fast har typ 20 kontakter ? alla kontakter är ju borta, så alla söta får langa sin nummer till mig sen ! :) har kvar samma som förut (0707516737 comviiiq)
but we hörs
puss
/ v



gahah jag bjuder på den ^

riktigt roligt

vet att jag har bloggat skittråkigt dom senaste dagarna, men har inte vart på blogghumör. HAHA bloggtorka eller vad man säger :) 

cyyya /
tilda


boooooreeeed

sho breee :) sitter i datasalen och jobbar om en hora (kleopatra).
puss / vendela

tack mikaela



hahaha tror aldrig jag kommer sluta garva. hahahhahaaahahahahahah
/ vendela hahahahaa

vendel is in tha house

hej babes ! kom hem från fotbollsträningen för ett tag sen, innan så träffade jag tilda. jag gick typ omkring i hennes rum och hon filmade mig, det var typ allt vi gjorde. eller nej jag sov lite också :$ höhö kul liv vi har :) vi bytte lite kläder men varandra också, fick låna en kofta av henne. tilda, ibland älskar jag dig faktiskt :)
hihi men tomorrows planer är typ att jag och malin ska åka och hämta min mobil, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! äntligen liksom, typ två veckor utan en mobil som funkar :O oh my gosh, fattar inte hur jag klarat mig. haha men senare ska vi kolla på mr h's träning, i think.
aja, ska duscha nu.
ciao bellas



min nya älskade bebbe, vi kommer passa bra ihop du & jag, ellerhur ?

the world slows down but my heart beats fast

så trött på det gråa vädret + så mkt plugg hela tiden..
LÄNGTAR TILL:
grillfest, i helgen :)
sommarlovet, såklart
yasuragi, sista juni- första juli med bästevän
spa, på söndag

har verkligen ingenting roligt att säga, och dessutom sitter jag på mammas data så har inga bilder heller ;/ jaja men vi hörs sen älsklingar!<3
/tildus


sagan om oss

haha sitter och pratar i tele med tilda, vi kom på att ni typ inte vet något om oss. så nu har vi skrivit lite grejer om oss, kanske inte så viktiga saker, men iaf .. :)
annars så var jag med malin idag, vi typ åt och kollade på tv. haha ! egentligen ska jag på träning idag, men har så sjukt mycket plugg .. spanska, svenska, engelska & gympaläxa. wohom go stavan -.-
hahha men här är '' listan'' iaf =)
/ vendela

lite om tildaa;
♥jag blir jätte lätt rädd, behöver bara läsa baksidan på en skräckfilm så kan ja inte sova på en vecka typ

♥jag har vääldligt skum musiksmak, lyssnar på allt från ebba grön till fjortisdunk, sofijah och the voice.

♥haha om ni aldrig har träffat mig, jag pratar väääldigt mycket&hela tiden!

♥jag hatar sport och tycker disneyfilmer är det tråkigaste som finns

♥jag har varit veckans modeblogg i frida (min gamla blogg)

♥jag piercade näsan när jag var 9 och umgicks med folk som var 5 år äldre. (hahah kände mig jäättecool)

& lite om vendela dårå;

♥jag typ pratar mest i hela världen, typ överdrivet mycket

♥spelar fotboll och innebandy i älta :)

♥jag brukar glömma min födelsedag, haha jag är seriös haha

♥jag har typ mest otur i hela världen & är klantigaste människan ever, allt händer verkligen mig :')

♥är typ 5 år egentligen, haha älskar disneyfilmer och sånt.. (a)

♥om jag åker till stan/forum eller ngt köpet jag ALLTID något. smycken, kläder, smink. aaalltid nånting. haha fråga vem som helst som känner mig bra så lovar jag att de kommer säga det (;



haha yasuragi i somras


sär

hallåådär :) sitter hemma hos mamma nu, drog hem från skolan, mår skit. Har typ vart förkyld i en månad nu, tror ja e allergisk mot pollen också -.- förut va ja typ aldrig sjuk nu är jag de hela tiden, och de suger för ja missar så mkt i skolan. Har tex inte gjort so provet än, har skippat alla omprovstider, och dessutom om jag nte gör de kmr ja få ig på de typ, kul. Och imorn äre prov i idrott, typ hjärt å lugnräddning, man ska typ strula med en docka hahah så hell no att jag kmr imorn ;D

jaja men nu ska jag lägga mej i soffan och tjiiillla, haha hörs sen <3
/er tilda

 

streeesssss

hejsaaaan ! är skitstressad vaknade för typ 15 minuter sen, och vi börjar kvart över 9 idag :$ så har skit bråttom nu, ska ta en buss som går halv och jag ser helt hemsk ut. hah gud, men vi hörs senare :)
puss / vendela

mobillös i 3 dagar till

yo people, vendela häär (: kom nyss hem från tilda. vi har mest chillat, typ ätit och suttit vid datan. egentligen skulle vi plugga, hahah skippade träningen för att jag behövde plugga (ENSAM), men den töntiga mulåsnan tvingade mig till henne, så nu har jag en massa plugg framför mig ikväll. jag haaaaaaaaaatar dig tilda, är inte säker på om jag vill leka med dig imorrn.. =/
hehe och idag skulle jag ju hämta ut min mobil, men det blev något krångel så jag får den på torsdag. tilda, du är tvingad att följa med mig till sickla då :) men fick ett 4gb minneskort gratis bara för det, så jag klagar inte.. (a) dessutom så köpte mamma ett linne, ett par jeans tights & en väska till mig, så det är chillination asså 8-) hahaa
buuut now ska jag göra smoothie. godaste som finns i hela världen ! typ.
ciao !



tha linne dårå. haha ursäkta bubblan, men tog nyss bort sminket. och det är inte så fint. hehe

its a sunny daay

hej babes! idag slutade vi halv ett, så jag malin&vendela drog hem till mig och solade och hade de mys. dom drog precis, dom skulle ha träning (; men jag ska tvinga dom att komma hit sen igen, mamma kmr hem typ 10 så dom får göra mat med mej (a) hööhöö , eller så tvingar jag orre att köpa pizza.

men nu måste jag plugga, vi höres! <3 / tildus

runaway

haha tja, asså ni behöverinte läsa allt det här under. det är till en av mina närmaste vänner, eller vi var iaf de, som jag bråkar med. hon vet vem hon är och det är bara viktigt att hon läser det, ni andra kan gå och pilla er i rumpan eller något.. :)
puss / vendela



förlåt, förlåååååååååååååååt. det har varit lite konstigt mellan oss, vi tjaffsar om ingenting, vet inte varför. så ska det ju inte vara, eller hur ? :( men grejen är den att det känns som allt jag gör är fel hela tiden. jag räcker aldrig till när jag är med dig känns det som .. och jag försöker verkligen räcka till när jag är med dig, gör fan mitt bästa för att finnas där för dig! vi är inte lika tighta som förut, men vi borde ju ändå kunna prata med varandra utan att det slutar med att vi vill mörda varann`? antingen äre jag som är känslig eller så är det du som blir överdrivet lätt sur på mig ? jag vill bara inte att vi ska bråka. jag är ledsen om jag har varit taskig mot dig och fått dig att må dåligt. men på samma sätt har du fått mig att må skit också. så kan vi inte bara stryka ett streck över allt som hänt. för efter allt som har hänt & allt som vi gjort varann, borde vi inte vara kvitt nu ? it's up to you bebbi :)
 


'' Det bara e så ''

tjaabba ! kom nyss hem från sickla, har kollat ut mobil som jag ska köpa imorrn. inte världens bästa, men den funkar. vet inte om jag kommer ha kvar mitt gamla nummer, ska försöka fixa det iaf.. :) annars dör jag, mitt nummer kommer alltid komma upp i min hjärna om någon frågar, och dessutom finns inte comviq kompis sms kvar längre, så nej, jag SKA ha kvar mitt nummer (; men goooosh vad jag längtar tills imorrn nu (a) eller nej förresten, kom på att jag har noprov imorrn vid 9 tror jag ?-.-   tilda ring hem eller något och säg vilken tid !
justefan, köpte även una tunika. tyckte den var jätte söt ! =)
 nu ska jag försöka plugga lite och äta.
puss på rumpan hahaha
/ venduuus

 


hahah wow



HAHA! har en annan msn jag använder när jag registrerar mig på saker, och har inte kollat mejlen på den på ett litet tag..
/t

videos



den första är från 'dagen efter' vi sov hos adam, så sjukt trötta! och den andra från när jag och vendela hoppade studsmatta med hennes lillasyster, hahah fråga oss inte varför vi skrattar så mkt (låter fett taskigt haha) , men de såg så kul ut :')
säg till om ni inte kan se dom.
PUSS /tilda

sunshine

hola mi guaops :) Idag ska vi åka och köpa mobil till mig, wohoooooo :D men mitt sim kort kommer typ inte förrän imorrn, men ändå, en vecka till utan mobil och jag skulle ta självmord. haha fast mamma är grymt sur på mig, för hon betalar fortfarande av mina 2 gamla mobiler som är paj. hahahah aja det är bara synd för henne om jag inte har mobil, då kan ju hon inte nå mig. (:





weell, ska typ ut och sola nu. hehe (a) vi hörs sen
Kisses / vendela


humor



den ska jag börja använda, gosh vad den är bra
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha

vendela här

OMG SHIIIIIIIIIIIIIT ! JAG DÖR !

scared..















Grillade marschmallows vid flaten idag med nebi + några andra killar. Men nu sitter jag och linneeaa hemma hos henne och jag är livrädd, det är två av mina kompisar som har blivit misshandlade och rånade här i älta, och det ena hände vid vägen vid ip, där det oftast är massa folk, men ingen märkte..?

men snart ska jag hem och sova, tvingar fredde och linnea att följa med mig. Puss /t

tråktråktråk

helluu ! :) vaknade för kanske en halvtimme sen, haha och nu åt jag nyss middag.  jag vill ut nu men får inte för min madre -.- för jag typ börjar bli sjuk igen så jag måste vara inne, eller något sånt. kul lördag asså ^ aja så tror bara att jag kollar på film resten av kvällen nu. haha och har ju ingen mobil heller men om det är något är det bara att ringa hem.
vi hörs senare sötnosar
pyyyyysss vendela



LÄÄÄÄNGTAR !


gnaiiiz

hahah, sjuk kväll igår, kul hade vi, men daaaaaaaamn vad trötta vi var! ah men är hemma nu, och nu ska jag sova, haha seriöst, jag skulle kunna sova i flera veckor nu!

hahah alla bilder från kvällen är bara konstiga och .. ehm ja .. EEH haha men orkar inte lägga upp nån .
nej gud vad trött jag är.
godnatt<3 / t


assdfvdfb

shoooo :D aitter här i adams rum med adam nu. hahah dom andra typ är nånstans och tilda och wille typ sover
hahaha aja orkar intre skriva mer
puss / v

mys pyyyyyyyyys<<<

sitter hos adam, vi ska dyyygna :D haha har haft de jäääättte mysigt (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)´

hehehehehehehhehehheheheheheeheh
vi allihopa sover på madrasser i ettt rum wiho alla häldsar inte.
cIAO

/tgilda

keeebab <3

hallååå sötnosar! sitter hos vendela, vi ska snart ta bussen till pizzerian och käka kebab, hööhöö :) sen drar vi hem till adam och sover där med malin wille tim adam och max (;

hörs imorn, puss!  /tilda

/%=!!Y¤)#?=

men vaffan nu är det tydligen inte sanktan imorrn ? alla är tydligen sjuka. typ. så det blir träningsmatch ist, fast nejnej, jag ska tydligen inte spela nån av dom två matcherna i helgen ? jaha vad kul
/ vendelaaaaaa

vendela skriver now

tjafan! duschade & torkade håret nyss. och snart ska jag försöka plugga lite no, hahaha har fortfarande inte gjort provet alla gjorde för typ en månad sen ? nej jag är inte efterbliven. :) och så vill inte behöva plugga imorrn, så ska försöka få det gjort nu istället. gosh, vad smart jag är asså (;
har verkligen ingenting att säga. haha eller jo förresten, idag har jag stickat. haha wohoooooo, första gången faktiskt. det enda jag har gjort där man använder typ sånna där nålar är när jag virkade en bläckfisk & en igelkott. oh yes, jag är sjukt normal.. :) haha men jag lovar, min mössa ska bli bäääst ! no kidding
wellibelli, borde nog plugga nu. håller på att somna, och dessutom fattar jag ingenting på dom dom där ryggradsdjuren eller vaffan det heter.  jaja god natt på er, sleep tight <3


bilder från skoldagen



  

imorn äre förresten fredag! sjukt vad veckan gått fort. haha a men sover hos adam imorn med vendus mallan tim wille och max (öh och adam dåra) haha, om dom inte bangar .. (; ciaao /eran tilda


sommarlista!


vendela rules, matilda frules HAHAHAHA

SOMMAR 09 SKA VENDELA OCH MATILDA:
hoppa hage varje dag, få bort ölbenen.


damp

hej babes, tilda & vendela här :) idag har vi vart i stan, hahah förresten, det går skabb i våran skola! så jävla skabbigt. ah men stan då, hahahha på tunnelbanan dit såg vi en jätte rolig gubbe, så vi typ dog, helt seriöst vi skrattade helt sjukt mycket! hela tunnelbanan glodde på oss, tillochmed en kille gick av för han var så irriterad (såg ut så iaf) bara för att vi garvade så mkt började massa andra också garva, höhö.

men när vi väl va i stan köpte vi lite örhängen & en näspiercing, och vendela köpte en tröja (;



HAHAHAHAHA KOLLA MIG OCH VENDELA I TVÅAN!

blair bitch projekt

hola guapos. idag var jag inte i skolan för jag kind of försov mig. hehe så det blev lite sent att dra till skolan då jag vaknade , så mamma fick sjukanmäla mig. och då ringer min mentor upp min mamma och bah: nu på senare tid har vendela varit sjuk ofta. hon är väl inte deprimerad eller något?
HAHAHAHAHAHA aah jo så är det, är så sjukt deprimerad. verkligen (; haha men seriöst, jag kan ju  inte rå för att jag va sjuk i typ 2 veckor ? ;O jaja det var iaf sjukt kul, jag och mamma satt och garva åt det i typ en timme.
haha så hela dagen har spenderats framför datan med blair witch projekt (!) och dh. men blair grejen var inte ens läskig, utan bara sjukt överskattat. jag såg liksom den själv och jag hoppade inte ens till en gång? jaja den kanske är läskig för alla mesar, men inte för mig. hehe för jag är sååå coool ^        
men ska kolla på film, vi hörs babes ! ♥
/ v


malin raggar pennor

malin: victor kan jag få din penna?
victor: nej
malin: nehe då skriver jag mitt namn på den och säger till alla att du har tagit den

  

förresten, idag har jag köpt en knallrosa tröja, nya ballerinaskor och lite småsaker. men allvarligt, jag har verkligen fått en crush (elr vafan man säger) i rosa, verkligen allting jag köper ska vara rosa, jag överdriver inte! ;o sinnesjukt.

och när jag ändå håller på och skriver, imorn ska jag ta med en ballong och lägga i albins skåp, häähähö blev utmanad.
CIIAAAAO / tildadentuffe

och vendela om du läser de här, ring mig när du känner för det fjant! <3

lalal tävling

hahah, idag kom jag på att jag typ aldrig har vunnit i nån tävling, men men lyckan kanske kommer nån gång, så jag hoppas på de bästa :)


här hittar du tävlingen, haha det där är precis vad jag behöver (a) PUSS/ TILDA

knaaaaaaaaas

hejsan raringar. nu är det vendela som skriver. känns som om jag typ inte skrivit på miljoner biljoner år, ändå skrev jag liksom igår. hahah. weelll, idag har jag iaf träffat tilda en stund, som hon skrev förrut, så var vi heeeeelt döda. no kidding asså. vi typ låg där i 2 timmar och sov. haha dagens händelse var typ när vi åt nudlar liksom. hahah wohoooo what a life. :)
annars så kollar jag typ på tv, torkar håret och sover. höhöö. men serriberri är så sjukt trött så jag dör. tur att vi inte har något plugg alls, för då skulle jag ta självmord.
hahaha oj känner att det blev lite deppigt det här. menmen, ska fixa klart mig så jag ska sova. måste upp halv 7 imorrn :O
bara kääärlek, inget annat

 
 katja min kattiga katt

hade man vart bög

HAHAHAH som sagt, jag är sjuuukt trött! skulle kolla vad de va på tv, så gick jag in på sl.se (ööh) och bara för jag var inne där sökte jag på att åka från älta gård till sickla station, what liksom? hahahahahhahahah nej men herregud, kkom precis på att jag har prov imron , men jag oooorkar inte, har inte tränat ett skit, ska nog skippa de -.-



vendelhut, linnybooy & jag för några helger sen, linny har förresten börjat i våran klass nu!:)<33

Pusshej, och glöm inte dubbelavsnitt av dh ikväll! / tilduur

trött..

hej babes, tilda här :) var precis med bästavän vendela, vi båda var typ sjuukt trötta, så vi typ sov framför datan och käkade lite. haha men nu sitter jag här och deppar, haha är bara på allmänt dåligt humör ;S nej men ni ska få se lite bilder! :)

     
 

hahah har typ roat mig hela veckan med att blåsa bubblor (a)
hörs ikv, puss

2 cool 4 school

tjafan ! nu ska jag strax dra och möta tilda, för vi ska gå till skolan. wohooooooooooooooo -.- det är bara för den lilla tönten har mitt busskort hos sin pappa och jag har no mobile, så vi have to gå då.
usch, orkar inte med skolan. seriöst är så sjukt skoltrött. och ändå har jag typ varit ledig i 3 veckor. haha jaja det är ju bara typ 60 dar kvar, och det är ju inte såå mycket.. :)
haha men nu måste jag typ börja dra mot tilda.
ciao amigos / v



jojo and me in spaaaiin <3

jhyoio poooo

helluu världen, sitter hos wille och bloggar, är här med adam tim och mallanbrallan (a) och wille :) vendela kmr snart också tror jaag :) tim säger hej. adam säger hejsan. wille säger hejdå!

PUSS HEJ ÄT EN FLODHÄST / tilda


spanien i bilder

helluuuuu, vendela is here. sitter här med elin och vi käkar frullebulle. igår drog vi och träffade tilda malin wille och adam en snabbis på kvällen. därefter drog vi hem och käka popcorn och kollade på benjamin buttons otroliga liv. haha den typ sög, vi typ satt där i tre timmra och sov. hahaha
iaf, tänkte ladda upp några bilder från spaaiiiin. najs va `? :)


          

well, nu ska jag typ fixa mig sen åker vi till sickla ett tag.
pyyyssss

den trettonde april

Heeeellu bloggen! Sitter och käkar frukost, malin drog precis. Vi båda måste plugga ett tag.. Men vid tre ska vi till sickla :)

MEN ALLIHOPA, VENDELA ÄR HEEEMMAA! :D:D:D så jävla skönt, saknat henne skiiitmkt!
puss på örat / tilduus

this is why i'm hot yeah this is whyyyyy

är hos adam och chillar med wille och malin, i'm back in stockholm people! :D
/tilduuuur


back on track

hej babes! nufan är vendela häär ! :D saknar redan spanien, det har verkligen varit så sjukt kul ! ska försöka berätta allt senare ikväll, med en massa bilder. men vi har bland annat snackat med real madrids 91-92or, valencia och villareal. höhö sug på den ni (;
aja, det är väl ändå ganska skönt att vara hemma igen. har saknat vissa, och mest tilda. tilda, du ringer mig direkt när du kommer hem ikväll ? men bara hem. kom på att min mobil är paj, kan typ inte ens sätta på den och simkortet är helt förstört -.- så ska försöka fixa ny mobil idag eller imorgon, och ska försöka fixa samma nummer igen.. (; men iaf, ring/smsa mig inte !
men vi hörs senare.
puss på på er

shopping!

tjue älsklingar! sitter på hotellrummet och myser, kom precis hem från en shoppingdag med mami, köpte en bikini, jeans (skitsnygga!), tshirts och en lila mjukiströja :) bilder kmr sen. och fyfan vad varmt det var, har trallat runt i en t-shirt och upprullade mjukisar.

haha skrev ju förut att vi hörs på måndag, men vi kommer nog höras innan de för mamma tog med datan haha :) men hareeebraa /tilda



grymt osexig bild men orkar inte bry mig :) ska gå ner och sola solarium nu, pusspuss!

på väg mot göteborg

Godmorgon bloggen! Sitter på tåget mot göteborg nu. Juste, jag sa aldrig att jag var med monica och angeline igårkväll va? Haha ja vi hade skitkul, vi satt och garvade åt saker som inte ens va kul,verkligen huuur länge som helst! Hahah sen när jag skulle hem så satt jag själv på bussen, då kom jag och tänka på "du är inte heller fin! spark på benet" så då började jag asgarva, hahah kände hur alla på bussen glodde.. ;)

Nej men nu ska jag kolla lite bloggar och så, vi hörs på måndag! kommer hem sent på söndagen, tror inte jag hinner blogga.

Puss /tilda

wiho









jag upptäckte precis att jag har en inbyggt webcam i datan.

deprimerad

vendela, jojo, emelie, fia, katja och resten av alla 95or som spelar fotboll är i spanien, malin är i malmköping, lina är i spanien, amanda är på hennes landställe, elvira och linnea ska på fest tror jag, mickis är i tyskland, rebecka är i ungern, angeline & monica är döda, johanna är på hennes landställe och jaaa, ALLA ÄR FAN BORTA PÅ PÅSKLOVET!

gotheborg i helgen

ligger på min balkong hos mamma och dricker cola, kom hem från sickla för ett tag sen, var där med elinor. och sen var jag ute ett tag i den härliga vårsolen och träffade donya :) men nu ska jag göra mig en ceasarsallad och slå min brorsa som sitter och spelar fjortismusik på högsta volym.. sen måste jag packa, drar till göteborg imorn! :)

uppdaterar ikv, pusshej!

  

skärtorsdagen..

halluu bloggen :) idag fick jag och malin skjuts av en ej i trafik buss till statoil, och sen träffade vi världens snyggaste kille (som jag dessutom träffade igen när jag gick hem från malin för nån timme sen, höhö), sen tjockade vi oss med chokladpudding & chips framför nån blondin film resten av kvällen :)

well, nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig och smsa lite, hörs imorn! puss /t


onsdag elr nått

saknar vendela så jäävla mkt, hon har bara vart borta i några dagar men ändåå :( och dessutom är jag i göteborg (är borta lör-sön) i helgen så kmr inte få träffa henne på hela veckan! :'/

aja, som alla kanske vet så äre ju påsklov nu, och jag tror seriöst jag har käkat 600 kg godis eller nått, men äre påsklov så äre! (a)

nejmen nu ska jag gå och möta malin vid konsum, vi höööres !
och glöm inte att kolla här



/ tilda

dj cammy - endless summer



sommaren 08, memories never die.

tjuvlyssnat in my heart

En kvinna ~50 ska lämna bilen på service.
Mannen bakom disken: Vad heter den?
Kvinnan: Åsa.
Mannen: Vad heter bilen?
Kvinnan: Vet inte? Björn?

Två tjejer ~14 dricker läsk och pratar om någon kändis signatur på burken.
Tjej 1: Alltså, jag fattar inte hur de orkar sitta och signera varenda Colaburk!
Tjej 2: Meh, du fattar väl att de inte sitter där hela dagen och signerar!
Tjej 1: Jaha?
Tjej 2: Det är ju någon som signerar åt dem!


haha, älska tjuvlyssnat asså.
puss/ t


sjunde april

God morgon! Ska snart hitta några byxor att ta på mig och dra och möta malin. Senare vid sex ska jag till sickla med mamma och käka sushi & köpa gladiatorsandaler, sen ska jag nog sola solarium. Puss! /t
 


20.28

kvällen spenderas med malin & elvira, tänkte bara om ni ville veta :)
puss på näsan /tildaaaa


there's a hole in the plan

Dagens låt: sebastian krantz - innan natten vaknar (sommarminnen)
Dagens skor: dom här
Dagens frisyr:
utsläppt
Dagens mat: har bara käkat frukost (; (i solen med mina sööötnosar)
Dagens klädsel: har inte riktigt klätt på mig än..
Dagens planer: vet inte riktigt
Dagens vill ha: pengar & sommarlov
Dagens saknad: amanda linnea vendela
Dagens tråkigaste: inget :)
Dagens köp: inget
Dagens godis: inget! :D
Dagens mående: greta
Dagens sötaste: mina flicks!
Dagens komplimang: hömm jag vet inte ? :)
Dagens kommentar: säkert nån från elvira, haha :)
Dagens dryck: te

/ tilda, som det kmr vara resten av veckan också (;


vendela skriver nurå

tjafan tuffingar ! vaknade för ett litet tag sen, åt nyss frukost & ska snart packa klart det sista. shiiiit, kan inte fatta att vi åker ;O emelie kommer iaf och hämtar mig tolv, då åker vi och fyller på pengar till hennes mobil, sen äre samling.
fast jag kommer seriöst sakna vissa asmkt ! jag vet att det bara är en vecka, men ändåå. och tilda, du vet väl att du är en av dom ? älskar dig bästavän, från 05 till döden vaffan !
hehe och så kommer jag ju sakna bloggen, hur ska ni klara er utan mig i 6 dagar ? :O hahaha tur att tilda är kvar då (;
weell, time to packa klart.
PUUUUSSSS SÖTNOSAR. i love u :)


00.47

halloo :)
sitter här med elvira & sandra, ikväll har vi vart ute med massa poolerzzzzz
hähähäh :)
nej men först gick jag och sandra och mötte elvira, sen mötte vi fredrik träff niclas och philip, sen var vi på jakt efter en tändare, men det gick inte så bra så vi fick köpa tändstickior, HAHAH :d
sen drog vi till ip och träffade några människor :)

men nu ska vi dö , puss / tilda

JUSTE! vendela åker till spanien imorgon, kmr sakna henne skiiiiiit mkt :(
jaja livet går vidare
:'(

packa sucks

det här med att packa sjuukt svårt! jag hatar och packa, seriöst, finns inget värre. haha det gör ju inte saken bättre att väskan bara får väga max 15 kg. 15 kg liksom, hur mycket får man plats med då !?! haha min vägde 20.7 först, och då försökte jag ändå packa lite :$ menmen, nu är det fixat, typ 7 kg i handbagage och 14 med den jag checkar in. hihi nu är jag stolt över mig :)
anyway, senare ikväll träffar jag malin och några andra tror jag, ska även köpa mitt och jazzies godis till resan. hhöh mkt ska det bli :)
oj nu är det middag.
kärlek till er / venduus



mobba inte min webb, haha men har jättekonstiga inställningar
och jag orkar inte ändra. haha

i to the nnebandy

helluuuu ! :) kom nyss hem från innebandymatchen, det gick faktiskt bra, förutom att vi förlora. höhö (a) men vi var så sjukt bra, är stolt över oss brudar ! :') dom vi mötte kom liksom tvåa i elit, och vi vann den nästa högsta serien, faaaktiskt.(; haha men det var fan domarens fel ! vi fick typ 400000 utvisningar för ingenting ? han blåste liksom av matchen för att jag och emma hade för korta strumpor och sa att om vi inte bytte strumpor fick vi inte spela? dessuuuutom såg han ut som tony irwing, fast yngre och med blond mustasch. hmm .. då fattar ni nog hur störd han är. :)
jajaaa, ska duscha nu. sedan så ägnar jag resten av dagen åt att packa. YES liksom -.-
menmen, imorrn åker vi !
puss på alla
/ v



bland dom åtta bästa i stockholm dåråå !


090405

shaa töntar :)
sitter i pyjamas, vendela drog för några timmar sen. snart kommer sandhooe , hon ska sova här :) har saknat henne, även fast hon inte bor så jätte långt härifrån träffas vi typ aldrig! aja måste gå och möta henne nu, puss !








lite bilder från våran midsommar i sala i somras :) nej men nu måste jag dra, ciao! / tilda

jaaaag är inte vem som helst för jaaaag är speciiieeeeell

tjaa allihopa :)
ah ikväll dåe, först gick vi och mötte charlie och hans kompis, sen åkte vi till statoil med calle och köpte godis (: ah och sen mötte vi några andra pöööjkar (:

aja bilder från idag:

           

puss / tilda

vendela writes

sitter hos tilda, har precis ätit dinner.
idag har det fan varit sommar, bilder kommer senare (:
nu ska vi dö,  för vi vet inte vad vi ska göra. RING NU DEN SOM SER OCH UNDERHÅLL OSS !
0707516737
pussiiiss

@ hos vendela

helluuu babes,
tilda här, är hemma hos vendela helt ensam, haha vi kom precis hem från ip. snart kommer vendela (hon är hos elin och hämtar nån sak) , så ska vi lägga oss på hennes veranda och sola. ikväll ska vi hem till mig och sen drar vi nog ut och hittar på nått kul :)

PUSS !


jag och vendela för lääänge sen.

snabbis

tjafan, vendela här. ska strax åka och köpa fotbollsstrumpor och allt sånt. egentligen skulle jag spela innebandymatch, eller iaf kolla, men min kompis ville inte bli smittad innan spanien. så nej, det blev itne av (;
haha aja, later today ska jag träffa tilda och vi ska äta glasssss.
puss på er


var tvungen



MOAHAHHAHAHAHAHHAHA VENDELA! 
jag förstår att du gråter av avund nu.
förresten, man säger ett hjärta, men dom hjärtana..?
/tilduus


pfttt, din tönt. bara så du vet, du borde vara rädd, för imorrn, då jäävlar !
jag gråter inte ? hehe .. (a)
/ v

vendela liiikeees



sebastian krantz är så sjukt snygg, och han sjunger sååå bra !
seriöst, det är fan drömkillen ! killar ska vara söta & kunna sjunga/spela gitarr(a) och tilda, håll käften nu, jag vet att du träffat honom, men we dont care din tönt. :)




hemskt liv.

okej allvarligt, snart går jag och hänger mig.
det är fredagkväll, och jag sitter hemma vid datan !?
haha fyfan :/ men får inte gå ut, vart sjuk hela veckan..

btw, synd blondinbella, synd.
nej nu ska jag ta självmord, puss!
/tildaaaaa


hjärtat <3

SKITlångt, varning liksom

hej babes  ! den här dagen har varit gaalet chill, så var beredda på ett långt inlägg. höhö (a) menmen, först började dagen med att våran nolärare försov sig i 30 min. senare på matten, vid lunch, kom tilda (saknat dig bebi, men ska hämnas för bilden) och jag gick från matten och mötte henne. vi typ chillade i 20 minuter med david, och sen så orkade jag såklart inte dra tillbaka. och eftersom jag är så sjukt smart (HAHAHA) så kom jag på ideen att jag skulle börja gråta och säga att något hänt, så jag fick dra. fast det är tyvärr lättare sagt än gjort. :( mihih men det slutade med att jag fick spärra upp ögonen tills det kom tårar, så då gick jag tillbaks till matten och sa att en grej hänt, så jag fick dra. mohahahha im the best. resten av dagen flöt på, på so provet tror jag att jag fick mvg ! *stoltiiiis*
anyway, därefter var det fotbollsprofil, men jag var då inte med, så istället så körde jag emma angie & elin brasse ring. hahaha sjukt kul, för vi är så sääääämst. men det var kul iaf, och vaaarmt! (: hej sommar? aja efter tha profil drog jag coh jazzie till forum tillsammans med sandra och angelica. där lyckades vi skiljas åt typ, så jag och jojo gick omkring on our own. jag köpte örhängen, rouge, tights, bikini, shorts och massa smågrejer. hihi har typ inga bilder på något förutom örhängerna. resten av grejerna jag behöver ska jag och mami köpa imorrn.
nu har jag precis ätit och later tror jag jag ska träffa jesspess !
hahahahaha oj jääävlar vad långt det blev :$ jaja, ni är inte direkt tvingade att läsa. hehe
kärlek till er
/ vendela


mina älsklingar !

underbart

amen fyfan vad härligt väder det är ute! kom precis hem, var i skolan och hämtade läxor och så och träffade mina älskade vänner. och jag gick dit i en tunn kofta och en tunika , ingen jacka eller nått och det var fortfarande varmt ! det är fan sooommaar! eller nja vår iaf.

  

/ eran tilda

so = självmord

helluuu :) bara så ni vet så är so självmord. tur att det är fredag imorrn iaf. först ska jag och jazieboy till forum och köpa det sista till spaaiin (4 dagar kvar!), sen ska jag dra till tilda. den lilla mulåsnan behöver sällskap tycker jag, så imorrn ska jag våldgästa henne med chips, godis & cola, för då vet jag att inte ens hon kan tacka nej. (: haha men sen är det fan lov ! fyfan vad skönt, det behövs kan jag säga. ifs har jag typ varit ledig i två veckor, men ändååå.. (a) veckan efter lovet börjar med studiedag också. ibland har tillomed stavan sina ljusa stunder. ^
weeelll, nu orkar jag inte plugga, ska kolla på dh tror jag.
xoxo vendela



även fast det inte är som förr, ska du veta att jag älskar dig


i 'm walking om sunshine

haha shit, kom och tänka på att jag har haft 6 dagar ledigt och kan se fram emot 11 lediga dar till, fyfan vad härligt det är att slippa skolan :) har precis legat på balkongen, först för att sola, sen blev de kallt så jag tog ut täcket och kuddar och somnade.



puss /tilda


irriterad

hejsaaan alla söta ! kom nyss hem och ska snart börja plugga, har so prov imorrn. och eftersom jag är ett sånt brainface har jag ingen aning om vad det handlar om knappt. det tycker jag fan är värt en applåd (:
annars är jag skitsur på en massa, först och främst får jag inte rakpermanenta håret, för nej, man måste ha afro. hallå, har ni sett mitt hår eller ? ;O aja, ska tvinga dom jävlarna. haha nej men sen är jag sjukt sur på några personer, ni vet vilka ni är.. :) blööööh för allt just nu. nu måste jag börja plugga.
puss på er. 
och tilda, jag kommer och våldgästar dig imorrn kväll.
/ v



hahahah grönan 08. nej jag var veeeerkligen inte fjortis.


hahah man kan bara skratta åt det, hahahahha

tidsfördriv. JAG ÄR SJUK

Ta fram din mobil!

1. Vem ringde du senast?
vendela ;)

2. Vem ringde senast dig?
vendela igen :)

3. Vad står det i ditt 5:e mottagna SMS?
nej faktist inte.. :/ älskar dej mest

4. Vem skickade 12:e mottagna SMS?
tim x)

5.Vad står det i ditt 7:e mottagna SMS?
yeah vi är bäst :D

6. Har du några utkast?
haha aah, ett med ett hjärta. väldigt viktigt

7. Vad är ditt rekord i snake?
hahahahaha har inte snake, saknar fan de :'(

8. Vad har du för kontakter som börjar på:

J; jesper andersson, jesper bolander, jessica, jocke, johan olin, juhanna bby, julia wittman

S; saldo, sandhoe, sanera sötnos, sanja, sanna, shikirin, sanna, sjöberg, sofia baby, ssderberg@, stefan, stefano, stefans brorsa, stopell, sundelin, syster

T; titti, tobbe, torres, tullinge, tilla, tilda karlsson

M; malin älskling, malmfred, mamma, manda älskling, marcus, martin barth, matte, melina, mickis, mickis mamma, min älskling, mitt nr, mobilsvar, modiii@, molnar, moltas, monica sötnos, mormor, morfar, muppanna :), möllebölle

10. Vad står det på dina anteckningar?
- christine. owen wilson
-fråga om syster sara
-elvira 20 kr tröja, amanda sovtröja, vendela 100
- haodi partner. mjau,mitt namn är putte-qat. help me jesus. maud runkade benet. stefan tycker om analsex, av sig själv. jag ska bli en attig sjöborrare. ing-finger. negerkott. lukullisk. ät aceton med gräs. övergivna spökhuset.
- ana mole son rahat pasca kakkara
- massa portkoder
-en.akinator.com
- ROTKIV
- kladdkaka

11. Har du privat nummer just nu?
neepp

12. Vad har du för mobil?
en rosa sony ericson w595 :D

13. Vilken färg?
roooosa!

14. När köpte du den?
fick den i förrgår

15. Hur många sms har du skickat?
på två dar 131

16. Hur många timmar per dag pratar du i telefon/smsar?
hahhaha räknar inte :D

17. Vart har du din mobil när du sover?
bredvid mig på laddning

18. Hur ofta är din mobil avstängd?
aldrig, hej mobilberoende

19. Går du någonstans utan din mobil?
hahahahhahaha nej typ inte :D

20. Sist i din kontaktlista är?
åborg


/tildaa


/ tildaaa

















     

sommaaaaaaaaaar

alla älskar choklad

halloooo allihopa, tildaa här :)
har fixat bloggen lite, lagt till vad vi längtar efter & kapat menyn, och de där med att kapa menyn var inte så lätt som jag trodde, men fixade de till slut, så på min data ser de bra ut iaf, men om de e nått som ser konstigt ut så säg till!

well, nu sitter jag här och äter chooklaad, har typ levt på de nu när jag är sjuk, det ända jag kan äta utan att må illa ^^


nu hatar jag 1 april

hehe vendela häär, igen .. (a) men kom bara på en veeeeeery viktigt sak.
..IDAG ÄR DET FAN OLAGLIGT ATT LADDA NER ! :O
craaap, där försvann min dröm om att kunna se
desperata hemmafruar säsong 5 :'(
seriöst fuck dom som bestämt det, säkert han reinfeldt.
jag har liksom alltid tyckt han verkar skum .. :O
hahaahaha aja nu ska jag åka på någon visning till något hus ?
puss på alla söta


vendela is here biatch

hahahahahahahhahaha kan seriöst inte sluta garva åt bilderna tilda la ut när hon satt i den där kaninburen typ. haahhahaahahahahahhaah så himla söt hahahahahahahahahahaahahahahahaha
okej, jag ska försöka sluta garva nu. men ändå, kolla tilda på 3e bilden liksom.

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA


tilda roar sig



kommer nog aldrig sluta garva.


vi <3 kaninburar..?

haha sjuk idag igen (känns som vi skriver det i varje inlägg typ), och pappa sa att jag fick vara hemma hela veckan ut, WIHO! hahahah jag och pappa satt och kollade i gamla fotoalbum igår, kolla va söta bilder jag hitta:









HAHAHA! älskar första bilden :')
och frågan är bara varför det är typ tusen bilder på när jag och orre sitter i kaninburar? ;S

ciaaao
/tilda

april april

hej igen hörrni, vendela häär (; haha ni har väl inte glömt att det är 1a april idag ? hahahaha sjukt kul ju, lätt min favvodag :O haha nej men lurade precis tilda att jag ska flytta till nyköping och bli bonde och valla (har ingen aning vad det är för något) kor.  den dumma jäveln gick såklart på det. ahhahahahaha kan bara säga såhär, vissa är smarta och andra är ja, inte det.
tilda, du är ''andra''. men jag säger det men kärlek sötnos :)
weell, back to desperate housewives och plugg (amen visst).
ciao :)

still sick like a dick (a)

tjenaa :) blev inte skolan idag heller, vaknade med feber. haha men idag måste jag faktiskt plugga, har so prov på fredag och jag har inte ens kollat på skiten, hahah vad duktig jag känner mig. och justefan, har inte gjort noprovet heller. hehe bra liksom..  menmen :)
det känns som jag typ haft lov eller något ? behöver bara gå 2 skoldagar på 2 veckor och sen får jag lov. respeeekt mannen 8) hahah nej driver, ska gå och göra pannkakor till frukost nu .. (a)
gud, vad jag äter.
men vi höres sötisar
/ v to the a

RSS 2.0